Predstavitev podjetja

Podjetje Ecoinvest d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 in od tedaj uspešno poslujemo na slovenskih in tujih trgih.

Ecoinvest se ukvarja z najzahtevnejšimi montažnimi storitvami na industrijskih in energetskih objektih. Gre predvsem za krojenje, montažo in demontažo cevovodov na kotlovnicah, kotlih, termoelektrarnah, hidroelektrarnah, jedrskih elektrarnah, rafinerijah, sušilnicah, parovodih, plinovodih, naftovodih, črpalnih postajah, transportnih sistemih in remontih.

Skozi vsa ta leta smo s korektnostjo in zanesljivostjo ustvarili trdna poslovna partnerstva. Sledimo jasnim dolgoročnim ciljem in gospodarskim trendom. Podjetje je bilo prestrukturirano leta 2003, ko smo se vzporedno z Slovenskim nacionalnim programom za pospeševanje obnovljivih virov energije specializirali v realizacijo projektov ogrevanja na lesno biomaso. Smo zastopniki za prvovrstne cevne sisteme italijanskega proizvajalca Ecoline s.r.l., s katerim uspešno sodelujemo že skoraj desetletje.

Z investiranjem cevnih omrežji in odloki plačil, ponujamo zagon biomasnih projektov in ostalih projektov povezanih z obnovljivimi viri energije. Verjamemo v inovacije, dinamičnost, izmenjavo partnerskih izkušenj. Smo mnenja, da je ključ do uspeha povezovanje izkušenih posameznikov različnih strok, ki pri doseganju skupnega cilja delujejo kot celota.

Ker sledimo svetovnim trendom na področju obnovljivih virov energije, smo v letu 2009 razširili dejavnost na cevne sisteme za solarno energijo, bioplin, toplotne črpalke, mikro sisteme DOLB in tehnično izolacijo, ter sklenili pogodbo o ekskluzivnem zastopstvu s svetovno korporacijo Thermaflex.